Magister – Ouders

Altijd alle informatie bij de hand! Actuele rooster- wijzigingen, berichten en mededelingen. Alles is direct én overzichtelijk te zien in Magister. Op uw computer (web) of op uw telefoon (app).

U kunt ook zelf magister gebruiken! Er is een speciale ouderaccount waar bijvoorbeeld inschrijvingen en ziekmeldingen gedaan kunnen worden. Als het goed is, heeft u een account gekregen. Nog geen account? Dan kunt u een mail sturen naar ict@tendercollege.nl.

Ziekmeldingen

Ouderavond

U kunt zich ook inschrijven voor de ouderavond via de app of via de site https://tender.magister.net. Hieronder staat een link naar een uitgebreide uitleg.

De naam Tender

Een tender is een hulpboot die mensen en goederen naar de juiste schepen brengt. Als het reguliere voortgezet onderwijs om bepaalde redenen niet lukt kan het Tender Collegeuitkomst bieden. Verder staat Tender voor een benadering waarbij ruimte is voor zorg en aandacht.

De missie van het Tender College is:

“Tender College, onderwijs met hart voor de leerling”

Kernwaarden:

“Veiligheid, respect, verantwoordelijkheid”

“Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen van het Tender College met plezier naar school gaan. De school wil een veilige leeromgeving bieden waarin medewerkers grote betrokkenheid met leerlingen en ouders/verzorgers laten zien. De leerkrachten zorgen voor kwalitatief goed onderwijs, dat betekenisvol is en op maat voor elke leerling. Wij zorgen er voor dat onze leerlingen zelfredzaam zijn en zo een goede bij hen passende plek in de maatschappij kunnen verwerven. Onze sfeerwaarde is: Eigen wijze en onze merkbelofte: Begeleiden op maat.”